Ont i ryggen - Aktuell information gällande att ha ont i ryggen

Hitta hjälp när du har Ont i Ryggen i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 3 aktörer som kan hjälpa dig som har ont i ryggen på 2 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta företagen som kan behandla dig ifall du fått ont i ryggen är:

Karlshamn

Ronneby

Bra vid ont i ryggen i Dalarna

Det finns 2 företag i Dalarna som erbjuder lindring vid ryggvärk på 2 orter. I Dalarnas län är det orter som har flest naprapater, sjukgymnaster eller kiropraktorer Ont som kan hjälpa dig ifall du har ont i ryggen listade nedan.

Borlänge

Falun

Bäst på ryggont i Gotland

Det finns endast 2 företag som erbjuder hjälp då du har ont i ryggen i Gotlands län, och det endast på en ort. Den ort i Gotlands län där det finns hjälp att få när du har ont i ryggen är i:

Visby

Bra vid ont i ryggen i Gävleborgs län

I Gävleborgs län finns det sammanlagt 6 aktörer som kan hjälpa dig som har ont i ryggen på 3 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta företagen som kan behandla dig ifall du fått ont i ryggen är:

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Hitta hjälp när du har Ont i Ryggen i Hallands län

Det finns 6 företag i Hallands län som erbjuder lindring vid ryggvärk på 5 orter. I Hallands län är det orter som har flest naprapater, sjukgymnaster eller kiropraktorer Ont som kan hjälpa dig ifall du har ont i ryggen listade nedan.

Kungsbacka

Harplinge

Halmstad

Onsala

Varberg

Ingen inom ont i ryggen i Jämtland

I Jämtlands län finns inget företag som håller på med ryggont. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än ont i ryggen och/eller undersöka län som angränsar till Jämtlands län och hoppas hitta något där.

Bra vid ont i ryggen i Jönköpings län

Det finns 4 företag i Jönköpings län som erbjuder lindring vid ryggvärk på 3 orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta företagen som kan behandla dig ifall du fått ont i ryggen är:

Gislaved

Anderstorp

Vetlanda

Hitta hjälp när du har Ont i Ryggen i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 5 aktörer som kan hjälpa dig som har ont i ryggen på 4 olika orter. I Kalmar län är det orter som har flest naprapater, sjukgymnaster eller kiropraktorer Ont som kan hjälpa dig ifall du har ont i ryggen listade nedan.

Kalmar

Nybro

Oskarshamn

Torsås

Bra vid ont i ryggen i Kronoberg

I Kronoberg finns det sammanlagt 4 aktörer som kan hjälpa dig som har ont i ryggen på 2 olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest naprapater, sjukgymnaster eller kiropraktorer Ont som kan hjälpa dig ifall du har ont i ryggen listade nedan.

Växjö

Åseda

Ont i Ryggen i Norrbottens län

Det finns bara ett företag där du kan få hjälp av när du har ont i ryggen i Norrbottens län. Det kan finnas fler företag i Norrbottens län som kan erbjuda stöd vid ryggont men de finns inte listade här.

Luleå

Hitta hjälp när du har Ont i Ryggen i Skåne län

Det finns 30 företag i Skåne som erbjuder lindring vid ryggvärk på 16 orter. De platser i Skåne län som har de flesta företagen som kan behandla dig ifall du fått ont i ryggen är:

Helsingborg

Malmö

Lund

Kristianstad

Limhamn

Bra vid ont i ryggen i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 68 aktörer som kan hjälpa dig som har ont i ryggen på 23 olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest naprapater, sjukgymnaster eller kiropraktorer Ont som kan hjälpa dig ifall du har ont i ryggen listade nedan.

Stockholm

Bromma

Solna

Åkersberga

Farsta

Bra vid ont i ryggen i Södermanland

Det finns 4 företag i Södermanland som erbjuder lindring vid ryggvärk på 2 orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta företagen som kan behandla dig ifall du fått ont i ryggen är:

Eskilstuna

Strängnäs

Bra vid ont i ryggen i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 13 aktörer som kan hjälpa dig som har ont i ryggen på 4 olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta företagen som kan behandla dig ifall du fått ont i ryggen är:

Uppsala

Enköping

Tierp

BålstaHitta hjälp när du har Ont i Ryggen i Värmlands län

I Värmland finns det sammanlagt 6 aktörer som kan hjälpa dig som har ont i ryggen på 2 olika orter. I Värmlands län är det orter som har flest naprapater, sjukgymnaster eller kiropraktorer Ont som kan hjälpa dig ifall du har ont i ryggen listade nedan.

Karlstad

Grums

Bra vid ont i ryggen i Västerbotten

Det finns 7 företag i Västerbotten som erbjuder lindring vid ryggvärk på 3 orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta företagen som kan behandla dig ifall du fått ont i ryggen är:

Umeå

Skellefteå

Kåge

Bäst på ryggont i Västernorrlands län

Det finns endast 2 företag som erbjuder hjälp då du har ont i ryggen i Västernorrlands län, och det endast på en ort. Den ort i Västernorrlands län där det finns hjälp att få när du har ont i ryggen är i:

Sundsvall

Bra vid ont i ryggen i Västmanlands län

Det finns 4 företag i Västmanlands län som erbjuder lindring vid ryggvärk på 2 orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta företagen som kan behandla dig ifall du fått ont i ryggen är:

Västerås

Arboga

Hitta hjälp när du har Ont i Ryggen i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 33 aktörer som kan hjälpa dig som har ont i ryggen på 20 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta företagen som kan behandla dig ifall du fått ont i ryggen är:

Göteborg

Borås

Kungälv

Skövde

Uddevalla

Bäst på ryggont i Örebro län

Det finns endast 5 företag som erbjuder hjälp då du har ont i ryggen i Örebro län, och det endast på en ort. Den ort i Örebro län där det finns hjälp att få när du har ont i ryggen är i:

Örebro

Bra vid ont i ryggen i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 13 aktörer som kan hjälpa dig som har ont i ryggen på 4 olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest naprapater, sjukgymnaster eller kiropraktorer Ont som kan hjälpa dig ifall du har ont i ryggen listade nedan.

Norrköping

Linköping

Boxholm

Finspång