Ont i ryggen - Aktuell information gällande att ha ont i ryggenOnt i Ryggen i Göteborg

Ont i Ryggen i Göteborg

Det finns tillsammans 8 företag och organisationer i Göteborg som kan lindra din smärta när du har ont i ryggen där flera av naprapater, sjukgymnaster i Göteborg eller kiropraktorer har lång erfarenhet av att behandla ryggont. Ibland kan det vara svårt att hitta bra hjälp i Göteborg när man har ont i ryggen och dessutom kan behandlingspriset variera. Det är bra om man känner någon som tidigare har fått hjälp att lindra och hindra ryggvärk och ryggsmärta. Det går också att jämföra och läsa mer om de som kan hjälpa dig med ryggproblem på nätet.


Då det i Göteborg och i Västra Götaland finns många som du kan vända dig till när du har ont i ryggen och det bra att kontakta flera av dem eller kontrollera de på internet gällande pris och typ av behandling de erbjuder. Ifall du ringer till någon som säger sig kunna hjälpa dig vid ryggsmärta bör du dels läsa på lite om symptom och orsaker till ryggvärk men även säkerställa att den som behandlar dig har utbildning och legitimation eller är certifierad att ge vård för den typ at ryggbesvär som du har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika aktörer som behandlar ryggont och problem med ryggen.
Lättast att komma i kontakt med någon i Göteborg som har erfarenhet av att behandla ryggbesvär och hjälpa de som har ont i ryggen år att välja någon nedan eller söka vidare på nätet:


Hjälp med ont i ryggen i Göteborg

RyggAkuten

Hisingsgatan 28

417 03 Göteborg

Erdegard Patrik KiropraktorTeamet

Herkulesgatan 3D

417 01 Göteborg

KiropraktorCentrum

Kungsgatan 12

411 19 Göteborg

Kiropraktik Göteborg

Fjärde Långgatan 26

413 27 Göteborg

Nordisk Rygghälsa AB

Mölndalsvägen 77

412 63 Göteborg


Fler som är bra på ryggont i Göteborg

Kornbakks Kiropraktik

Danska Vägen 84B

416 59 Göteborg

Kiropraktor - Pär Svensson

Vasaplatsen 7A

411 26 Göteborg

Naprapattjänst

Chapmans Torg 2

414 54 Göteborg