Ont i ryggen - Aktuell information gällande att ha ont i ryggenOnt i Ryggen i Umeå

Ont i Ryggen i Umeå

Det finns tillsammans 5 företag och organisationer i Umeå som kan lindra din smärta när du har ont i ryggen där flera av naprapater, sjukgymnaster i Umeå eller kiropraktorer har lång erfarenhet av att behandla ryggont. Ibland kan det vara svårt att hitta bra hjälp i Umeå när man har ont i ryggen och dessutom kan behandlingspriset variera. Det är bra om man känner någon som tidigare har fått hjälp att lindra och hindra ryggvärk och ryggsmärta. Det går också att jämföra och läsa mer om de som kan hjälpa dig med ryggproblem på nätet.


Då det i Umeå och i Västerbotten finns många som du kan vända dig till när du har ont i ryggen och det bra att kontakta flera av dem eller kontrollera de på internet gällande pris och typ av behandling de erbjuder. Ifall du ringer till någon som säger sig kunna hjälpa dig vid ryggsmärta bör du dels läsa på lite om symptom och orsaker till ryggvärk men även säkerställa att den som behandlar dig har utbildning och legitimation eller är certifierad att ge vård för den typ at ryggbesvär som du har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika aktörer som behandlar ryggont och problem med ryggen.
Lättast att komma i kontakt med någon i Umeå som har erfarenhet av att behandla ryggbesvär och hjälpa de som har ont i ryggen år att välja någon nedan eller söka vidare på nätet:


Hjälp med ont i ryggen i Umeå

Naprapat Michael Johansson

Skolgatan 102

903 31 Umeå

Anders Jacobsson www.naprapaten.nu

Magasinsgatan 7

903 27 Umeå

Umeå Kiropraktorklinik Bronemo

Rådhusesplanaden 17C

903 28 Umeå

Johansson Örjan Naprapat

Nygatan 17B

903 27 Umeå

Naprapat Lars-Göran Granström

Torpvägen 11

904 33 Umeå