Ont i ryggen - Aktuell information gällande att ha ont i ryggenOnt i Ryggen i Uppsala

Ont i Ryggen i Uppsala

Det finns tillsammans 9 företag och organisationer i Uppsala som kan lindra din smärta när du har ont i ryggen där flera av naprapater, sjukgymnaster i Uppsala eller kiropraktorer har lång erfarenhet av att behandla ryggont. Ibland kan det vara svårt att hitta bra hjälp i Uppsala när man har ont i ryggen och dessutom kan behandlingspriset variera. Det är bra om man känner någon som tidigare har fått hjälp att lindra och hindra ryggvärk och ryggsmärta. Det går också att jämföra och läsa mer om de som kan hjälpa dig med ryggproblem på nätet.


Då det i Uppsala och i Uppsala län finns många som du kan vända dig till när du har ont i ryggen och det bra att kontakta flera av dem eller kontrollera de på internet gällande pris och typ av behandling de erbjuder. Ifall du ringer till någon som säger sig kunna hjälpa dig vid ryggsmärta bör du dels läsa på lite om symptom och orsaker till ryggvärk men även säkerställa att den som behandlar dig har utbildning och legitimation eller är certifierad att ge vård för den typ at ryggbesvär som du har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika aktörer som behandlar ryggont och problem med ryggen.
Lättast att komma i kontakt med någon i Uppsala som har erfarenhet av att behandla ryggbesvär och hjälpa de som har ont i ryggen år att välja någon nedan eller söka vidare på nätet:


Hjälp med ont i ryggen i Uppsala

Agneta Kulling,Klinik Skölden

Sköldungagatan 57

753 35 Uppsala

IGIA Naprapati

Rundelsgränd 2A

753 12 Uppsala

Kiropraktorkliniken

Sturegatan 1

753 14 Uppsala

abc Kiropraktor Gunhild Nilsson

Rundelsgränd 3C

753 12 Uppsala

Kiropraktor Magnus Eriksson

Möllersvärdsgatan 12

754 50 Uppsala


Fler som är bra på ryggont i Uppsala

Uppsala Kiropraktor Klinik AB

Hamnplan 11

753 19 Uppsala

Ekeby Kiropraktik

Ekebyvägen 10

752 63 Uppsala

Muskelcentrum

Lästmakargatan 2

754 34 Uppsala

City Naprapaten

Kungsängsgatan 12

753 22 Uppsala