Ont i ryggen - Aktuell information gällande att ha ont i ryggenOnt i Ryggen - LKR Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation

Hjälp vid Ont i Ryggen hos LKR Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation i Enköping

LKR Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation är en av totalt 2 naprapater, kiropraktorer eller sjukgymnaster i Enköping som kan hjälpa dig när du har ont i ryggen. Både inriktning och typ av behandling och pris skiljer mellan olika organisationer som hjälper till vid ryggvärk och därför kan det vara bra att jämföra olika behandlingar som finns att tillgå i Uppsala län eller på orter i närheten av Enköping.


Innan du kontaktar någon som säjer att de kan avhjälpa ont i ryggen bör du för utom att läsa på om olika symptom och orsaker till ryggvärken och även säkerställa att den du går till har någon form av legitimation om den inte arbetar inom landstinget. En del info om behandlingar och legitimationer hos t.ex. naprapater kan du få genom att besöka hemsidorna från olika företag som erbjuder smärtlindring och massage. Då det existerar flera som kanske kan lindra och hindra ryggsmärta i eller nära Enköping kan det vara bra att undersöka olika alternativ hos några fler massörer, naprapater eller kiropraktorer som kan hjälpa dig som har ont i ryggen men du bör definitivt börja med att kontakta LKR Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation.
Bäst är att kontakta LKR Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation när du har ont i ryggen på följande sätt:


LKR Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation

Gånstavägen 4

749 42 Enköping

070-689 11 79